Trenutno pregledavate Zorica Brojalica uči nas zbrajati

Zorica Brojalica uči nas zbrajati

Pažnja, pažnja ovdje se uči zbrajati. Brzo, brzo, vesela Zorica Brojalica nas čeka. Vaše dijete već ima razvijenu pažnju. Igrali ste se zbrajanja u igri zar ne? Sada ćemo naučiti stvarno zbrajati. Ovoga puta imamo igru brojki. Drugi puta biti će igra slova. To vam obećava Zorica Brojalica. Odmah vam dajemo igru, a onda pročitajte kako je igra nastala…

Slijedite sljedeće korake do Zorice Brojalice:

Kliknite OVDJE da pozovete Zoricu Brojalicu

I… voilà čarolija je tu

Čudesan svijet matemetike – to je naša Zorica Brojalica

Dragi mo roditelju, pomognite vašem budućem matematičaru da zaigra ovu igru. Uđite u program zbrajanja, ili još bolje pokažite vašem djetetu kako da to sam uradi. Vaš mališa će to shvatiti kao od šale. Na 1,2,3 – krenite. Promatrajte kako vaše zlato iz dana u dan sazrijeva, kako mu raste pažnja, sigurnost i znanje. Vauuu…

Možete zbrajati do 5,do 7,do 10, do15, do 20 – prema dobi djeteta

Proces učenja zbrajanja je polagan i nevjerojatan proces kod djeteta. Mi učimo dijete, ali ne zavaravajmo se, priroda je sve pripremila da taj proces uspije. Dijete gleda prstiće. 1 prstić plus 1 prstić i polako uz pomoć roditelja uči da su to 2 prstića. Nevjerojatno!!! I sad čarolija kreće dalje… Da li je to prstić, autić, jabuka u pitanju, rezultat je uvijek isti! 1 + 1 = 2 !!! Evo, i to je početak univerzuma matematike… Eto, i tako dijete kreće u taj nevjerojatan svijet misaone logike. Neka mu je sa srećom.

Kako je predivna naša misaona sposobnost. Mi jednostavno gledamo kako dijete raste, kako sve više shvaća i napreduje, kako sve kompleksnija znanja prihvaća. Proces je nevjerojatan. Da li je to budući Tesla ili običan matematičar… ma svejedno. Bitno je da se dijete razvije u jednu zdravu i zadovoljnu osobu. Pomozite mu, zadovoljna i sretna osoba… zar nam to nije svima nama cilj u ovom beskrupuloznom svijetu. Prihvatite vaše dijete i kao Einsteina i kao mališu kojem je teže vinuti se u te visine. Rezultat vašeg pozitivnog stava će biti predivan kontakt vas i djeteta!

Ukoliko imate kakvih ideja za igru računanja, slobodno nam se javite. Možda baš vaša igra pod vašim imenom osvane među igrama Vile Pričalice.

Voli Vas Vaša Vila 🐬