Zvjezdice u kosi – u pripremi

140.00 

Ova priča za djecu je jedna prava, pravcata klasična bajka. Knjiga je namijenjena kako maloj djeci tako i starijoj djeci dokle god vole čitati bajke. “Zvjezdice u kosi” je priča o djeci koja traže svoje mjesto pod suncem
Knjiga za djecu od 4 – 10 godina.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

Ova knjiga za djecu je priča o prijateljstvu, o dobroti, o djeci koja su drugačija od ostale djece.  To je priča o djevojčici s down sindromom i dječaku autisti. Takva Djeca  se mogu jako lijepo uklopiti u redovite vrtiće i škole.

Djevojčica Mari je s upornošću i strpljenjem ušla u osamljeni svijet dječaka Davida. I kao sa zamahom čarobnog štapića rađa se prekrasno prijateljstvo ovo dvoje djece.

Mari, vesela i znatiželjna djevojčica usrećuje svoju obitelj i cijelu svoju okolinu.

Ova dječja knjiga kao i ostale viline knjige se traži svoje mjesto u vrtićima i školama RH. Ovu  knjigu pronalazi put do udruga prijatelja djece s down sindrom  i udruga prijatelja autistične djece.

Nadam se da će se i vama moj dragi čitatelji svidjeti “Zvjezdica u kosi ” vaše Pričalice Katije Romac i da ćete ponovo posjetiti njen kutak s dječjim knjigama.

Ukoliko želite naručiti neku od Vilinih slikovnica ili imate upit, slobodno nam se javite. Vila Pričalica će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti 🐬

Dodatne informacije

Bibliografski podaci

Naslov: Delfina princeza od koraljnih grebena
Autor: Katija Romac
Ilustrirala: Katija Romac
Izdanje: Aheront
ISBN 978-953-58708-3-8
Broj stranica: 32

Možda će vam se također svidjeti…