Personalizirana slikovnica

300.00 660.00 

Zamislite slikovnice u kojima će vaše dijete ugledati i svoju sliku, i svoje crteže, i sliku svoje mame i tate i bake. U slikovnicama će prepoznati okolinu u kojoj živi ukomponiranu u jednu vilinsku priču. Začudit će se … pa otkud ja u toj bajci.
Knjiga za djecu od 3 – 8 godina.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorija:

Opis

Personalizirana knjiga može biti zrcalna slika jednog djetetovog razdoblja u odrastanju. Dijete pred školom ili vrtićem, u parku na ljuljački ili toboganu, na moru kako skače s mola, kako skače po barkama, lovi ribu, mališa kako pljacka po lokvama, naš nasljednik  s cijelom porodicom… dijete sa psom. Personalizirana knjiga “Raspjevani vrapčić” zadržat će jednu malu vječnost djetetove crteže koji bi inače bili zaboravljeni i zagubljeni.

Djetetova osobna priča ide zajedno s bajkom i ilustracijama vaše Vile Katije Romac. Personalna slikovnica “Raspjevani vrapčić” može čak dobiti neki novi naslov po vašoj želji. Na koricama knjige može biti jedan kratak opis djeteta, opis nekih nezaboravnih trenutaka, nekih anegdote koje bi inače bila zaboravljene.

Edukacijski pristup

Personalna slikovnica je knjiga kojoj će se dijete vratiti kada bude učilo čitati. Ponosno će je odnijeti u školu i pokazivati drugoj djeci. Jedinstvena priča će zauvijek sačuvati jedan magičan i jedinstven trenutak djetinjstva. Ova slikovnica postaje nasljeđe djeteta. Tko zna, jednoga dana vaše dijete tada kao odrastao čovjek će čitati priču o vrapčiću  svojim nasljednicima – svojim mališanima koji će se čuditi da je njihov roditelj isto tako jednom bio maleni vragolanko.

Kako smo u vrtićima radili personalnu slikovnicu

Ova dječja knjiga je već prepoznata od strane roditelja i odgajatelja. Naručili su je mnogi vrtići i škole. S tom knjigom vaša vila je gostovala u jako puno vrtića i škola i zajedno s djecom je glumila i igrala je. Djeca su poslušala priču, gledala velike ilustracije razbacane po podu vrtića. Zatim su sjela i crtala nešto iz priče. Crtali su s vodenim bojama, drvenim bojicama, pastelama. Sv ti predivni crteži ukomponirani su u slikovnicu. Na koricamaje  napisan kratak opis vrtića ili škole. Tako, škola ili vrtić imaju svoju vlastitu slikovnicu. Vjerujte bilo je jako, jako veselo…Kako bi rekla djeca … superiška, mrak mrakasti…

Dostupne su 4 vrste personalizirane slikovnice

 1. Slikovnica s personaliziranim koricama (unutrašnjost bez dodatne personalizacije) – meke korice
 2. Slikovnica  s personaliziranim koricama (unutrašnjost bez dodatne personalizacije) – tvrde  korice
 3. Slikovnica s personaliziranim slikama u cijeloj slikovnici – meke korice
 4. Slikovnica s personaliziranim slikama u cijeloj slikovnici – tvrde korice

 

Rok izrade

 • po dogovoru

 

Podaci potrebni za izradu

 • Tip korica (uveza):  meki ILI tvrdi uvez
 • Odaberite stupanj personalizacije: personalizirane samo korice ili personalizirane korice i unutrašnjost
 • Ime djeteta ili djece
 • Tekst – do 8 rečenica
 • Fotografije za personalizaciju korica – 5 kom
 • Fotografije koje će se nalaziti kao okvir teksta i slika u slikovnici – 20 kom

 

Ukoliko želite naručiti neku od Vilinih slikovnica ili imate upit, slobodno nam se javite. Vila Pričalica će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti 🐬

Dodatne informacije

Bibliografski podaci

N/A

Možda će vam se također svidjeti…