Delfina princeza od koraljnih grebena

110.00 

Ova priča za djecu je jedna prava, pravcata klasična bajka. Knjiga je namijenjena kako maloj djeci tako i starijoj djeci dokle god vole čitati bajke. “Delfina princeza od koraljnih grebena” je priča o tužnoj sudbini male delfinke.
Knjiga za djecu od 4 – 10 godina.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

Opis

Ova knjiga za djecu je priča o prijateljstvu, o dobroti, o izlovljavanju riba, o zagađivanju svih mora na ovom svijetu. Bajkovitost priče se pojačava time što vaša Vila spisateljica, sama odlazi u svijet podmorja na ramenu moćnog boga Posejdona. Zapravo, imamo miješanje zbilje i bajke jer vaša Vila da vam otkrijem tajnu stvarno vjeruje u vile i vilenjake.

Edukativni sadržaj

Znate, Vila vuče korijene s tajnovite Korkire Nigre. Zato ona ustaje u obranu našeg mora, naših riba, delfina, hobotnica, prstaca, periski i koralja. Spisateljica Katija Romac u ovoj bajci se pretvara u pravu, pravcatu Vilu – ovoga puta u morsku vilu lipoticu. Ne lažemo… tako nam Moćnog Posejdona dragi čitatelji. Katija Romac je dobila od bisera cipelice, tijelo zlatnim listićima preliveno, rukavice od morske pjene istkane, neposlušnu kosu zlatnim vlasima obuzdanu. Ajme što je vaša vila bila lijepa! Pročitajte knjigu pa ćete vidjeti kako je lijepa i da vam ne lažemo. Vidjet će te da je to sve zbilja, zbiljasta, istina istinasta. Rekli smo vam, tako nam Moćnog Posejdona.

Dragi čitaoče, pomozite nam da mala Delfina – princeza postane simbol našeg plavog i čistog mora. Pomozite nam u osvještavanju djece o važnosti očuvanja našeg mora i podmorja od zagađenja. Pročitajte knjigu i razgovarajte s djecom o tim važnim ekološkim temama.

Predstava Delfina princeza od koraljnih grebena na Korčuli

Knjiga “Delfina – Princeza od koraljnih grebena” nalazi se i na Amazonu i već je prepoznata od strane roditelja i odgajatelja koji su otišli u bijeli svijet iz RH.

Ova dječja knjiga kao i ostale viline knjige se nalazi u skoro svim vrtićima RH. S Delfinom je Vila gostovala u jako puno vrtića i zajedno s djecom je glumila i igrala tu priču. Vjerujte uvijek je veselo u vrtiću…Kako bi rekla djeca … knjiga knjigasta, igra igrasta, vila vilasta.

Jedna djevojčica koja je vidjela predstavu “Delfina – Princeza od koraljnih grebena” se potužila svojoj baki: “Bako bili smo na izletu s barkom, daleko, daleko i cijelo sam vrijeme tražila Delfinu na pučini i nisam je vidjela.” “Mora da je u to vrijeme Delfina lutala prostranstvima Posejdonovog podmorskog dvorca. Eto, zato je nisi vidjela.” Odgovorila je baka.

Možda na slijedećem izletu djevojčica ugleda Delfinu, pod uvjetom da ode na izlet što prije, dok je još mala. Duh odraslih djevojaka više nije zaokupljen Delfinama više je zaokupljen morskim Apolonima.

Nadam se da će se i vama moj dragi čitatelji svidjeti “Delfina princeza od koraljnih grebena” vaše Pričalice Katije Romac i da ćete ponovo posjetiti njen kutak s dječjim knjigama.

Ukoliko želite naručiti neku od Vilinih slikovnica ili imate upit, slobodno nam se javite. Vila Pričalica će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti 🐬

Dodatne informacije

Bibliografski podaci

Naslov: Delfina princeza od koraljnih grebena
Autor: Katija Romac
Ilustrirala: Katija Romac
Izdanje: Aheront
ISBN 978-953-58708-3-8
Broj stranica: 32

Možda će vam se također svidjeti…